Najljući užitak: ljuto pile
Naš omiljen sastojak za sve prilike? Piletina. Nijedno meso se ne može pripremiti na toliko načina kao perad. Na primjer, vrlo začinjena i ljuta. Ako niste sigurni koja je postavka pećnice najbolja, upotrijebite funkciju AutoPilot pećnica Serije 6. Ovisno o modelu pećnice, postoji do 40 recepata između kojih možete odabrati. Samo pokušajte jer nikada nije bilo lakše ostati hladne glave čak i ako pripremate najljuću piletinu.
Sastojci | Za 4 porcije
1 pile (oko 1,3 kg)
2 svježe ljute papričice
1 češanj češnjaka
1 žličica začina za piletinu
1-2 žlice ulja
Priprema
1.
Kratko isperite pile pod hladnom vodom i osušite ga kuhinjskim ručnikom, a zatim ga izvagajte.
2 .
Narežite ljute papričice i zgnječite češnjak. Protrljajte unutrašnjost pileta mješavinom ljutih papričica i češnjaka. Pomiješajte maslinovo ulje i začin i razmažite ga po piletini.
3.
Stavite piletinu (s prsima prema gore) u staklenu posudu za pečenje. Stavite poklopljenu posudu za pečenje u pećnicu.
Postavljanje postupka
Odaberite odgovarajući program AutoPilot za „Chicken, unstuffed” (Pile, bez punjenja), dodajte težinu i pritisnite „Start” (Počni).
Savjet
Jednostavno i učinkovito: kako bi pileća koža bila hrskava, protrljajte unutarnji i vanjski dio pileta uljem, solju i paprom.
Još bolji rezultati za svaki recept.
Kada je riječ o kuhanju, možete postići još bolje rezultate za svaki recept zahvaljujući pametnim značajkama. Otkrijte niz značajki našeg asortimana ugradbenih pećnica i pripremite savršena jela.