Bogatstvo okusa: pečeno pile s maslacem sa začinskim biljem
Naše pečeno pile predivno izgleda, ali, što je još važnije, predivnog je okusa. I tako je jednostavno za pripremu. Više ne morate brinuti o pravoj temperaturi i načinu zagrijavanja, nego jednostavno odaberite jelo koje želite pripremiti i vaša pećnica će preuzeti kontrolu – za to je zaslužan poseban sastojak, funkcija Assist koja automatski namješta postavke u pećnicama Serije 8. Uživajte!
Sastojci | Za 4 porcije
Univerzalni lim za pečenje
Maslac za začinskim biljem
60 g maslaca, omekšanog
1 žlica maslinovog ulja
3 žlice zamrznute mješavine talijanskog začinskog bilja bez luka
Sol
Papar, svježe mljeven
Slatka paprika u prahu
Meso:
1 veće pile (1,6 kg)
Sol
Papar, svježe mljeven
Priprema
1.
Tucite maslac mutilicom za jaja dok ne bude kremast. Dodajte maslinovo ulje i začinsko bilje pa pomiješajte. Dobro začinite solju, paprom i paprikom.
2 .
Kratko isperite pile pod hladnom vodom i osušite ga kuhinjskim ručnikom. Začinite unutarnji i vanjski dio pileta solju i paprom. Pažljivo odvojite kožu od mesa na prsima. Umetnite maslac sa začinskim biljem između kože i mesa na prsima.
3.
Stavite pile u univerzalnu posudu s prsima prema dolje i kuhajte prema uputama.
4.
Okrenite nakon približno 30 minuta i pecite dok nije gotovo.
Postavljanje postupka
Odaberite „Menu” (Izbornik), nastavite s funkcijom „Assist”, odaberite „Chicken” (Piletina), a zatim jelo „Poularde, unstuffed” (Pile, bez punjenja), dodajte težinu i pritisnite „Start” (Počni)
Savjet
Talijanski način; poslužite rižoto s piletinom. Rižoto bi uvijek trebao biti kremast, no riža bi se trebala osjetiti pod zubom. Za dodatni talijanski okus dodajte naribani parmezan. Dobar tek!
Još bolji rezultati za svaki recept.
Kada je riječ o kuhanju, možete postići još bolje rezultate za svaki recept zahvaljujući pametnim značajkama. Otkrijte niz značajki našeg asortimana ugradbenih pećnica i pripremite savršena jela.